Breaking

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

O Παναγιώτης Λ. Δαληβίγκας υποψήφιος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Πιτσάκη


Βραχάτι: O Παναγιώτης Λ. Δαληβίγκας υποψήφιος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Πιτσάκη.

Φίλες & Φίλοι,

Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που θα μπορούσε να έχει το Επιμελητήριο Κορινθίας στη στήριξη και ανάπτυξη της Κορινθιακής επιχειρηματικότητας, αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του πρώην Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη να συμμετέχω ως Υποψήφιος στο συνδυασμό “𝚳𝛂𝛇ί 𝚬𝚷𝚰𝚾𝚬𝚰𝚸𝚶𝚼𝚳𝚬 𝚫𝚼𝚴𝚨𝚻𝚨 για το ΔΣ στον Τομέα Υπηρεσιών.

Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο Βραχάτι Κορινθίας όπου το 2017 ανέλαβα τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης. Το 2020, παρά τις προκλήσεις της πανδημίας, προχώρησα στην δημιουργία του πρώτου Πρότυπου Πρακτορείου ΟΠΑΠ στον νομό Κορινθίας.

Παράλληλα αναγνωρίζοντας τον ρόλο και την προσφορά των αθλητικών σωματείων στις τοπικές κοινωνίες, δραστηριοποιούμαι διοικητικά από το 2020 στον αθλητικό σύλλογο Γ.Α.Σ Παμβοχαϊκό. Αρχικά ως Αντιπρόεδρος μέχρι το 2022 & στην συνέχεια ως Πρόεδρος μέχρι σήμερα. Όραμα μας η επαναφορά του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία της Volley League & η επένδυση στις ακαδημίες, ώστε τα παιδιά του Δήμου να έχουν την δυνατότητα να ασχοληθούν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό. Ήδη πέρυσι κερδίσαμε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία στους Άνδρες ,ενώ φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στοχεύουμε στο πρωτάθλημα και την άνοδο στην Pre League κατηγορία. Παράλληλα στις ακαδημίες γυμνάζονται 180 παιδιά και μαζί με την ανδρική και γυναικεία ομάδα αγγίζουν τους 210 αθλητές.

Φίλες και φίλοι ,

Στην δύσκολη σημερινή πραγματικότητα το Επιμελητήριο οφείλει να είναι δίπλα στους επιχειρηματίες, σύμμαχός τους, να εκμεταλλευτεί κάθε δυνατότητα και κάθε πόρο ώστε να τους βοηθήσει να σταθούν στα πόδια τους, να εκσυγχρονιστούν, να δημιουργήσουν, να αναπτυχθούν. Οφείλει να λειτουργήσει συλλογικά χωρίς αποκλεισμούς για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες στον νομό.

Σε αυτή την προσπάθεια ζητώ την στήριξη και την ψήφο σας στο τμήμα Υπηρεσιών και δεσμεύομαι πως θα αγωνιστώ καθημερινά για την ανάπτυξη όλων των κλάδων του Νομού μας, για την Εστίαση, τον Τουρισμό, την Ανάπτυξη του Εμπορίου, της τοπικής Βιοτεχνίας & Βιομηχανίας, του πρωτογενούς τομέα.

Δώστε μου την δύναμη να γίνω η φωνή σας.

Με εκτίμηση ,

Παναγιώτης Λ. Δαληβίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου