Breaking

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Συνελήφθησαν 2 πρώην αντιδήμαρχοι του δήμου Κορινθίων να κλέβουν αντικείμενα από ξενοδοχείο στην Καστανιά -Τι αφαίρεσαν…

23 Οκτωβρίου, 2024

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της korinthiannews.gr χθες το απόγευμα, περίπου στις 19:00 συνελήφθησαν 4 άτομα, εκ των οποίων οι δύο πρώην αντιδήμαρχοι στο δήμο Κορινθίων για κλοπή αντικειμένων σε ξενοδοχείο στην Καστανιά Κορινθίας.

Πιο συγκεκριμένα τα 4 άτομα συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου γιατί εισήλθαν εντός του ξενοδοχείου από ανασφάλιστη πόρτα και μεταξύ άλλων αφαίρεσαν 3 καναπέδες, 2 καρέκλες, 1 τραπέζι, 2 πολυθρόνες και κομοδίνα. Τα κλοπιμαία τα φόρτωσαν σε δύο φορτηγά οχήματα τα οποία κατασχέθηκαν!

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του αστυνομικού σταθμού Γκούρας. Οι συλληφθέντες πέρασαν τη διαδικασία του αυτοφώρου και η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Τα άτομα που συνελήφθησαν ήταν δύο 58χρονες, ένας 61χρονος και ένας 64χρονος! Από αυτούς δύο πρώην αντιδήμαρχοι (ένας άντρας και μία γυναίκα).

Το θέμα αναμένεται να πάρει διάσταση και σε ότι αφορά τους δύο πρώην αντιδημάρχους θεωρούμε ότι άμεσα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους …και να πράξουν τα δέοντα!

Παρακολουθούμε το θέμα και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου