Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Οι καναδικές αρχές αναζητούν μια τολμηρή και απίθανη κλέφτρα αυτοκινήτων η οποία εμφανιζόταν ως πιθανός αγοραστής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση παρέσυρε τον ιδιοκτήτη της Porsche Cayenne και έκλεψε θρασύτατα το SUV του ακριβώς μπροστά από το σπίτι του μέρα μεσημέρι.

Πλάνα από την κάμερα του κουδουνιού του ιδιοκτήτη του σπιτιού, δείχνουν μια νεαρή γυναίκα να πλησιάζει το σπίτι του ιδιοκτήτη. Είναι κομψά ντυμένη, φοράει γυαλιά και μοιάζει περισσότερο με επιχειρηματία παρά με εγκληματία που ετοιμάζεται να διαπράξει μεγάλη κλοπή αυτοκινήτου.

Η γυναίκα λέει στον ιδιοκτήτη της Cayenne ότι περιμένει τον πατέρα της και ζητά να δει την Porsche. Όμως στα πλάνα που κατέγραψε μια δεύτερη κάμερα βλέπουμε ότι κλειδώνει τις πόρτες μόλις μπει στη θέση του οδηγού, αφήνοντας τον ιδιοκτήτη ανήμπορο έξω.

Περπατάει γύρω από το αυτοκίνητο δοκιμάζοντας όλες τις πόρτες, αλλά όταν φτάνει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου η γυναίκα βάζει όπισθεν με την Cayenne και σχεδόν τον πατάει.

Η γυναίκα φαίνεται να πασχίζει να βάλει την Cayenne σε λειτουργία Drive για να διαφύγει, αλλά η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η Porsche κλάπηκε. Επιβεβαίωσαν επίσης ότι αναζητούν δύο άλλα οχήματα που πιστεύουν ότι συνδέονται με την κλοπή και τα οποία μπορεί να δούμε στο βάθος. Το ένα είναι μια γκρι Bentley Bentayga, η οποία είναι σταθμευμένη δίπλα στο μαύρο SUV και απομακρύνεται λίγο μετά τη σύγκρουση, και το άλλο είναι ένα μπλε SUV BMW.