Breaking

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Kαθαρισμοί ρεμάτων στην ΠΕ Κορινθίας προϋπολογισμού 250.000 ευρώ

19 Σεπτεμβρίου 2024

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία και την ενίσχυση της ασφάλειας των κατοίκων. Την πρόοδο των εργασιών είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει από κοντά ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, ο οποίος επισκέφθηκε περιοχές όπου πραγματοποιούνται οι καθαρισμοί.

Συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Γαλατακίου του Δήμου Κορινθίων, Σταματία Πάξου, καθώς και τον εκπρόσωπο της εταιρείας, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία των έργων και τη σημαντική συμβολή τους στην αποτροπή πλημμυρικών φαινομένων κατά την ερχόμενη χειμερινή περίοδο.

Οι εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων πραγματοποιούνται στους Δήμους Κορινθίων και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, με συνολικό προϋπολογισμό ύψους 250.000 ευρώ. Πρόκειται για μια στοχευμένη παρέμβαση που αποσκοπεί στη θωράκιση των περιοχών αυτών απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα, βελτιώνοντας παράλληλα τις συνθήκες για την τοπική κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου