Στην Άρτα, τον τόπο καταγωγής της Όλγας Γεροβασίλη βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης, που επέστρεψε χθες από το ταξίδι του στην Ευρώπη, με την αντιπρόεδρο της Βουλής να του καταλογίζει αδυναμία και ανασφάλεια.

Ο κ. Κασσελάκης επισκέφτηκε την πλατεία της πόλης, όπου συνομίλησε με κόσμο, την ώρα μάλιστα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για να αποφασίσει τον οδικό χάρτη για την εκλογή νέου αρχηγού.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας επιστρέφοντας από το ταξίδι του στην Ευρώπη.

Διανυκτέρευσε στην Ήπειρο και το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε βόλτες με το σκυλί του στην πλατεία της Άρτας.

Η επιλογή δεν θεωρείται τυχαία.. Κι αυτό γιατί φαίνεται ότι επέλεξε να κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στην Όλγα Γεροβασίλη η οποία με δηλώσεις της του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Προφανώς θέλησε να δείξει ότι δεν την φοβάται ενόψει και της σφοδρής προεκλογικής εκστρατείας που αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Το πρώτο μήνυμα πάντως προς τον Στέφανο Κασσελάκη μετά τις βόλτες του στην Άρτα στάλθηκε από τον πρώην βουλευτή Ιωαννίνων Γιάννη Στέφο με μία ανάρτηση που μοιάζει αινιγματική αλλά δεν είναι..

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του σκύλου του ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων συμπληρώνει πως «Δεν είμαι σκύλος εργασίας είναι σκύλος συντροφιάς»…

Μέχρι τις κάλπες θα ειπωθούν πολλά από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ..

Την επίσκεψη του πρώην προέδρου του Σύριζα στον τόπο καταγωγής της σχολίασε καυστικά η Όλγα Γεροβασίλη με ανάρτησή της αναφέροντας:

«Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί εκ νέου.

Εξάλλου στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι».