Breaking

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Μανώλης Καραλής: Αυτή είναι η σύντροφος του Ολυμπιονίκη – Η μακροχρόνια σχέση και η κοινή εμφάνιση στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2024

Ένα χρυσό κορίτσι-στήριγμα, την Αναστασία, έχει στο πλευρό του ο χάλκινος ολυμπιονίκης Μανώλης Καραλής, ο οποίος χαμογελά και για την προσωπική του ευτυχία.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Ο Μανώλης Καραλής έκανε υπερήφανη την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Στην παιδική και εφηβική του ηλικία αντιμετώπισε σημαντικές δυσκολίες, η ζωή, όμως, του χρωστούσε πολλά καλά. Ο αθλητής που με το άλμα στο επί κοντώ στα 5,90 μ. Στην Πόλη του Φωτός, αλλά και με αυτό στα 6 μ. Στο Diamond League της Σιλεσίας, κατάφερε με τον πιο εμφατικό τρόπο να δείξει την κλάση του, περιβάλλεται από πρόσωπα που τον αγαπούν βαθιά.

Η μακροχρόνια σχέση του

Η οικογένειά του συνέβαλε καθοριστικά στο να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Το 2022, μέσα από τα social media, ο Μανόλο ανακοίνωσε ότι αποχωρεί για λίγο από τον αθλητισμό, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Εκτός όμως από τους γονείς και την αδελφή του, ο χάλκινος ολυμπιονίκης έχει και τον φύλακα άγγελό του, την Αναστασία Μαγαλιού, το κορίτσι που εδώ και περίπου έξι χρόνια είναι δίπλα του.

Με την όμορφη Αναστασία παραβρέθηκε στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έγινε την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, εκείνη παρακολούθησε τις προσπάθειές του από τις κερκίδες του Σταντ ντε Φρανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Οι κοινές τους φωτογραφίες, που εμφανίζονται στα social media από το 2019, είναι πολύ τρυφερές και αναδεικνύουν την όμορφη σχέση που έχουν.

Ο Καραλής έγινε ο 29ος αθλητής όλων των εποχών που ξεπερνά τα 6 μ. και φυσικά μπήκε στο πάνθεον των κορυφαίων αλτών του επί κοντώ σε όλο τον κόσμο! Αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο και οπωσδήποτε ήρθε σε πείσμα όλων των καταστάσεων και των δυσκολιών που έχει ζήσει στο παρελθόν. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και η Αν. Μαγαλιού, η οποία μάλιστα έχει σπουδάσει ψυχολογία και αυτό συμβάλλει στην ουσιαστική επικοινωνία που διατηρούν. Άλλωστε, οι απαιτήσεις που έχει η καθημερινή ζωή ενός πρωταθλητή του επιπέδου του Μ. Καραλή δεν είναι εύκολο να γίνουν κατανοητές. Αυτό το διάστημα, οι δυο τους απολαμβάνουν και μοιράζονται όλες τις πρόσφατες κορυφαίες στιγμές του Μανόλο, μαζί με δροσερές βουτιές και οικογενειακές συναντήσεις.

Ο Μ. Καραλής έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Έχει καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας από την πλευρά του πατέρα του και από την Ουγκάντα από την πλευρά της μητέρας του. Ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς του, ενώ ο πατέρας του, Χάρης, είναι ο προπονητής του μαζί με τον Γιώργο Πομάσκι. Έχει μια δίδυμη αδελφή, την Αγγελική. Όταν δεν ταξιδεύει για αγώνες ή για προετοιμασία, ζει και προπονείται στην Αθήνα. Του αρέσουν τα social media και η μόδα. Έχει τη δική του σειρά ρούχων, ενώ ασχολείται και με το marketing. Επιπλέον, του αρέσει να παίζει κιθάρα. Ο ίδιος διατηρεί στενή φιλία με τον χρυσό ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου, αλλά και με τον Σουηδό συναθλητή του Άρμαντ Ντουπλάντις. Έχει ξεχωριστό χιούμορ και αυτό μπορεί να το διακρίνει κανείς αμέσως παρατηρώντας το προφίλ του στο Instagram, όπου υπογράφει ως… καλλιτέχνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου