Breaking

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κορινθίας

korinthosTV

ΟΛΟΙ ΣΤΗ Ε/Α ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ!

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/09, 11:00πμ στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Κανένας μόνος του!
Οργανωνόμαστε, συμμετέχουμε, δυναμώνουμε το σωματείο μας!

Συνάδελφοι,

Συμμετέχουμε όλοι στην εκλογοαπολογιστική ΓΣ του Συλλόγου Ι/Υ Νομού Κορινθίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/09, 11:00πμ στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. 

Ενισχύουμε το σωματείο μας, συσπειρωνόμαστε, ώστε κανείς να μη στέκεται μόνος του απέναντι στην εργοδοσία, απέναντι στην επίθεση στο εισόδημά μας, στα δικαιώματά μας.

Οι εργοδότες από κοινού για να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους χτυπούν τα δικαιώματά μας, αρνούνται να υπογράψουν νέες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, συμπιέζουν προς τα κάτω τους μισθούς σε συνθήκες άγριας ακρίβειας σε βασικά αγαθά, χειροτερεύουν τις συνθήκες δουλειάς. Την ίδια στιγμή, με τις πλάτες διαδοχικών κυβερνήσεων, τα χαράτσια και οι ματωμένοι φόροι που γονατίζουν τους εργαζόμενους γίνονται «δωράκια» για τους μεγαλοεπιχειρηματίες, γίνονται επιδοτήσεις και διευκολύνσεις. Το ωράριό μας έχει γίνει λάστιχο και συζητάμε πλέον για εξαήμερη εργασία με επιπλέον ώρες δουλειάς και «ευελιξία» για την εργοδοσία.

Λύση υπάρχει! Δυναμώνουμε το σωματείο μας, γινόμαστε μέλη, οργανώνουμε τη συλλογική αντίσταση απέναντι στην επίθεση της εργοδοσίας! Διεκδικούμε, αγωνιζόμαστε, συζητάμε! 

Η ιστορία των εργατικών αγώνων έχει δείξει πως ό,τι έχουμε κερδίσει το έχουμε κερδίσει με αυτόν τον τρόπο! Ήρθε η ώρα να υψώσουμε το ανάστημά μας και να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη! Στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν έχουν ξεμπερδέψει ακόμα με τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα!

Παίρνουμε μέρος στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου μας! Με την εγγραφή μας στο κλαδικό σωματείο και τη μαζική μας παρουσία, δυναμώνουμε τη συλλογική δράση που αποτελεί τη μοναδική διέξοδο στα προβλήματά μας. Σχεδιάζουμε όλοι μαζί την αντίστασή μας, βγαίνουμε πιο δυνατοί στον αγώνα για ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, για σύγχρονα δικαιώματα και αξιοπρεπείς μισθούς!

Κανένας μόνος του απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου