Breaking

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Παναθηναϊκός AKTOR: Επιστροφή και… απογείωση για Ρόδο

 

Παναθηναϊκός AKTOR: Επιστροφή και… απογείωση για Ρόδο


Η αποστολή του «τριφυλλιού» επιστρέφει στη βάση της για… λίγο, μιας και αύριο αναχωρεί και πάλι, για το νησί των «Ιπποτών» αυτή τη φορά και την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων με το Super Cup.

Μία ακόμα προετοιμασία έλαβε τέλος. Με τη χθεσινή, φιλική, ήττα από την Εφές στην Τουρκία οι πρωταθλητές Ευρώπης ολοκλήρωσαν το στάδιο της προετοιμασίας τους και πλέον μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Το Σάββατο το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο τον Άρη, για τον πρώτο ημιτελικό του Super Cup με στόχο την νίκη που θα τους στείλει στον τελικό της Κυριακής για να αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Περιστέρι.

Ο Εργκίν Αταμάν, όπως και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, έτσι και στο Super Cup της Ρόδου θα κληθεί να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι δεδομένα εκτός αγωνιστικής δράσης, ο Λορένζο Μπράουν αποτελεί ερωτηματικό λόγω της πολυήμερης απουσίας του, ενώ οι Κώστας Σλούκα, Ματίας Λεσόρ και Χουάντσο Ερνάνγκομεθ ταλαιπωρούνται από προβλήματα αλλά αναμένεται να είναι στην αποστολή για την Ρόδο, που αναχωρεί αύριο το πρωί.

Την ίδια στιγμή, ο Τούρκος τεχνικός θα πρέπει να αποφασίσει ποιον από τους 8 ξένους θα αφήσει εκτός τελικής επτάδας, ενώ κατά τη διάρκεια των αγώνων θα πρέπει να «κόψει» ακόμα έναν προκειμένου να έχει κάθε φορά 6 ξένους στην τελική εξάδα.

Το πρόγραμμα του Super Cup 2024

  • Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης (28/9, 17:15, ΕΡΤ3)
  • Ολυμπιακός - Περιστέρι (28/9, 20:45, ΕΡΤ3)
  • Μικρός Τελικός (29/9, 16:45, ΕΡΤ3)
  • Τελικός (29/9, 20:30, ΕΡΤ3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου