Breaking

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Παναθηναϊκός AKTOR: Πού θα δείτε το ιστορικό παιχνίδι με την Παρτίζαν στο Καλλιμάρμαρο, για το 6ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"


Ο Τσέντι Οσμάν
EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει απόψε (21/9) την Παρτίζαν για το 6ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", σε μία νύχτα κάτω από τα αστέρια, αφού το ιστορικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο.

Η αναμονή τελείωσε για τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR, αλλά και τους φίλους του μπάσκετ ανά την Ευρώπη. Οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν απόψε (21/9) την Παρτίζαν στο Καλλιμάρμαρο (22:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), σε μία νύχτα κάτω από τα αστέρια για το 6ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Στο ιστορικό παιχνίδι αναμένεται να δώσουν το παρών 35.000 φίλαθλοι, κάτι που σημαίνει ότι οι οπαδοί του "τριφυλλιού" θα σπάσουν το πανευρωπαϊκό ρεκόρ σε επαγγελματικό αγώνα μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τους Ματίας Λεσόρ, Λορέντζο Μπράουν και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στο αποψινό παιχνίδι, ενώ η Παρτίζαν δεν θα έχει τους Αϊζέια Μάικ, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Αλέκσα Ντιμιτρίεβιτς, Μιτάρ Μποσνιάκοβιτς και Άριαν Λάκιτς.

Τρεις ώρες νωρίτερα, η Αναντολού Εφές θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι (19:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία του τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου