Τα γενέθλιά της είχε πρόσφατα η Jennifer Lopez, η οποία έγινε 55 ετών και αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα πάρτι υπερπαραγωγή εμπνευσμένο από τη σειρά Bridgerton.

Σε ένα βίντεο που ανήρτησε η ίδια από τη μαγική βραδιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνονται οι λευκές άμαξες που μετέφεραν τους προσκεκλημένους στο χώρο του πάρτι, η ορχήστρα που έπαιζε μουσική, ακριβώς όπως συμβαίνει στους χορούς της δημοφιλούς σειράς και μερικοί από τους τυχερούς καλεσμένους.

 

Η πολυώροφη τούρτα της Jennifer Lopez, ήταν σε γαλάζιο και λευκό, με απλικαρισμένα διακοσμητικά στοιχεία που θύμιζαν το εσωτερικό των αριστοκρατικών σπιτιών στη Μεγάλη Βρετανία του 19ου αιώνα.

Η Jennifer Lopez επέλεξε για την περίσταση μια δημιουργία σε ασημένιο χρώμα, με την οποία κάθισε σε έναν χρυσό θρόνο που είχε στηθεί μπροστά από την ορχήστρα, κι έτσι – φανταζόμαστε – πως ένιωσε κάπως σαν την βασίλισσα Charlotte της σειράς.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η μητέρα της, Guadalupe Rodríguez, η οποία ήταν ντυμένη, όπως όλοι, με ρούχα εμπνευσμένα από τη μόδα των αρχών του 19ου αιώνα.

Από το πάρτι έλειπε ο σύζυγος της Lopez, Ben Affleck, καθώς συνεχίζουν να περνούν χωριστά το καλοκαίρι, ωστόσο εκείνη συναντιέται συχνά με την κόρη του, Violet, που την επισκέπτεται στα Hamptons.

Σε άλλη ανάρτησή της, η Jennifer Lopez ευχαρίστησε τους φαν της για την αγάπη που της δείχνουν και πόζαρε στο φακό με ελάχιστο μακιγιάζ, χαμογελώντας μπροστά από την τούρτα της.