Breaking

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ στη ΝΕΜΕΑ!

korinthosTV

Με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε στην 12η ΜΕΓΑΛΗ Περιφερειακή Συνάντηση Αιμοδοσίας και καταγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών που οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Πατέρας Ευάγγελος Μπακασέτας ,εφημέριος του Ναού στη Νεμέα .Η συνάντηση έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής και μέχρι αργά το απόγευμα υπήρξε προσέλευση αιμοδοτών και εθελοντών δοτών μυελού των οστών.Ο σύλλογος μας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει εκατοντάδες πολίτες ,πολλοί από τους οποίους έγιναν και εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Συγκινητικές και πολύ τιμητικές για τον Συλλογό μας, υπήρξαν οι θερμές αναφορές στο έργο μας και ιδιαίτερα στην προσφορά και στην προσωπικότητα της αείμνηστης Ιδρυτριάς μας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, από όλους τους ομιλητές που συμμετείχαν στην Γιορτή που ακολούθησε στο άλσος του Αγίου Γεωργίου και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης,ο Εφημέριος του Ι.Ν της Υπαπαντής στη Νεμέα απένειμε στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ μια συμβολική πλακέτα με ιδιαίτερη αναφορά και στην Ιδρύτρια ,αείμνηστη Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Πατέρα Ευάγγελου Μπακασέτα:

”Τιμούμε σήμερα την μεγάλη ευεργέτιδα της Κοινωνίας , την αείμνηστη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη που ως άλλη Ταβιθά από την Ιόππη όπως αναφέρεται στις Πράξεις των Αποστόλων, έτρεχε και πρόσφερε για το κοινωνικό σύνολο μέχρι την τελευταία της πνοή και γι΄αυτό εμείς δεν την ξεχνάμε ποτέ!”

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τον Πατέρα Ευάγγελο Μπακασέτα που διοργάνωσε αυτή την τόσο επιτυχημένη εκδήλωση , προσφορας,αγαπης και αλληλεγγυης,το συνεργαζόμενο κέντρο μας , το Φαρμακείο του κ. Δημητρίου Κων/νου , την εθελόντρια κ. Έφη Σκούρτη αλλά και όλους τους πολίτες της Νεμέας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και τίμησαν τον σύλλογό μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου