Breaking

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Χ.Σπίρτζης για Σ.Κασσελάκη: «Δεν αμφισβητεί κανείς ότι είσαι πρόεδρος από την πρώτη μέρα – Μόνο εσύ το έχεις αμφισβητήσει»

 

Ζήτησε απαντήσεις για τα «μαύρα χρήματα», για τον «υπονομευτή Αλέξη» ή για τον «Αλέξη που κάνει παιχνίδια»

Κατά τη διάρκεια της σημερινής (6/7) συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Σπίρτζης απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη τόνισε πως «πρόεδρε. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι είσαι πρόεδρος από την πρώτη μέρα. Μόνο εσύ το έχεις αμφισβητήσει».

«Δεν θα σταματήσω να λέω αυτό που πιστεύω, ό,τι και να κάνετε», συμπλήρωσε, με τα υπόλοιπα μέλη να φωνάζουν στην αίθουσα «και εμείς το ίδιο».

Σπίρτζης: Πού σε υπονόμευσε ο Τσίπρας;

Ο κ. Σπίρτζης ζήτησε απαντήσεις για τα «μαύρα χρήματα», για τον «υπονομευτή Αλέξη» ή για τον «Αλέξη που κάνει παιχνίδια».

«Ποια παιχνίδια κάνει ο Τσίπρας; Ποια ήταν η υπονόμευση; Και γιατί δεν ειπώθηκε πριν τις Ευρωεκλογές όταν ήταν κάτω από την εξέδρα;».

Απευθυνόμενος στον κ. Κασσελάκη είπε ακόμη: «Πρέπει να μας πεις, εσύ ο ίδιος κάνεις bullying σε βουλευτές; Σε δημοσιογράφους; Άλλα μέλη της Κ.Ε. κ’άνουν μπούλινγκ σε συντονιστές οργανώσεων; Κάνουν;».


Τέλος, απαντώντας στα περί ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ που είπε ο κ. Κασσελάκης στην ομιλία του, σημείωσε ότι «ρευστοποίηση κόμματος είναι οι προτάσεις που έκανε σήμερα ο πρόεδρος για το κόμμα».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
06:5



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου