Breaking

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Οργή και αγανάκτηση από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου για την ελλιπή αστυνόμευση της πόλης


Oργή και αγανάκτηση αποπνέει το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου και αφορά στην ελλιπή αστυνόμευση της πόλης και στην ασυδοσία ομάδων Ρομά, που προκύπτει ως αποτέλεσμα αυτής.

Οι έμποροι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και στρέφουν τα πυρά τους κατά των Αστυνομικών και Λιμενικών Αρχών καθώς μιλούν για «αδράνεια των αρχών», αναφέρουν ότι «καταπατώνται τα δικαιώματα των υπολοίπων» δημοτών, ενώ σημειώνουν ότι «Κανείς πλέον καταστηματάρχης δεν καταγγέλλει τα συμβάντα αυτά, καθώς όλοι ξέρουν ότι τίποτα δε θα αλλάξει»!!!

Ο Εμπορικός Σύλλογος επισημαίνει ότι όλα τα παραπάνω «δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερο εμπόδιο στην επιβίωση και την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς», ενώ συνδυασμένα με το έτσι κι αλλιώς κακό οικονομικό κλίμα δημιουργούν «προβλήματα βιωσιμότητας των επιχειρήσεων».

Εις επίρρωσιν των παραπάνω σχετικά με την ελλιπή αστυνόμευση και την πλημμελή διαχείριση της παραβατικότητας από Αστυνομία και Λιμενικό, έρχονται οι πληροφορίες μας ότι την ίδια οργή και αγανάκτηση εξέφρασε και ο Δήμος Σικυωνίων και μάλιστα σε πολύ έντονο ύφος, κατά τη συνάντηση των αρμοδίων με τους επικεφαλής των δύο Σωμάτων, περίπου πριν από έναν μήνα. Οι φωνές και οι διαμαρτυρίες του δημάρχου ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή, ενώ η κατάσταση προσωρινά φάνηκε ότι μπορεί να διορθωθεί αφού αυξήθηκαν οι περιπολίες. Πολύ σύντομα όμως οι αρχές περιήλθαν και πάλι στην ίδια αδράνεια!

Τελικά, φαίνεται ότι είναι μονόδρομος για τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου και τον Δήμο Σικυωνίων να ενώσουν τις φωνές τους και να κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους, προστατεύοντας την ευταξία αλλά και την οικονομική ζωή της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου