Breaking

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Επιτυχής Ολοκλήρωση Press Trip Δημοσιογράφων στον Δήμο Κορινθίων

Ο Δήμος Κορινθίων, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης για το 2024, διοργάνωσε με επιτυχία ένα τριήμερο press trip για 10 διακεκριμένους δημοσιογράφους από την Ελλάδα. ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, CLICK TO LIFE, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, INSIDER.gr, CNN GREECE, COSMOPOLITI, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ , POWERGAME, NEWSBEAST, ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ήταν μερικά από τα μέσα που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα και συμμετείχαν στην αποστολή.

Το ταξίδι υλοποιήθηκε το τριήμερο 14/06 – 16/06 και διοργανώθηκε από την εταιρεία Tourism Media & Events, με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Παιδείας, κα Δήμητρα Τσουλουχά, να επιμελείται το πρόγραμμα και να συνοδεύει διαρκώς την αποστολή. Το press trip περιλάμβανε επισκέψεις σε σημαντικά αξιοθέατα, πολιτιστικά και γαστρονομικά σημεία ενδιαφέροντος του Δήμου Κορινθίων, προσφέροντας στους δημοσιογράφους μια ολοκληρωμένη εμπειρία της περιοχής.
Το πρόγραμμα του press trip που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Κορινθίων για τους δημοσιογράφους ήταν γεμάτο από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και επισκέψεις σε σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής.

Επισκέφθηκαν την Τενέα, όπου πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στα γραφεία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας για να δουν τα νέα ανασκαφικά ευρήματα της περιοχής.

  • Επισκέφθηκαν και περιηγήθηκαν στο Αστεροσκοπείο Στεφανίου.
  • Περιηγηθηκαν στο Αρχαίο Λιμάνι Λεχαίου και ξεναγήθηκαν από Έλληνες και Αμερικανούς αρχαιολόγους που επιβλέπουν την (αρχαιολογική ) ανασκαφική διαδικασία.
  • Επισκέφθηκαν το Αρχαίο Λιμάνι των Κεγχρεών, καθώς και το σημείο από όπου ξεκίνησε η διαδρομή του Αποστόλου Παύλου.
  • Απόλαυσαν μπάνιο στα Λουτρά Ωραίας Ελένης και στην Ιαματική Πηγή.
  • Συμμετείχαν σε δραστηριότητα οινογνωσίας σε εστιατόριο στην Παραλία Καλάμια.
  • Δοκίμασαν την τοπική γαστρονομία σε παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια στο Δήμο Κορινθίων.

Την αποστολή χαιρέτησε ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Νίκος Σταυρέλης ο οποίος υποδέχθηκε τους δημοσιογράφους στο μεσημεριανό γεύμα του Σαββάτου.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων δήλωσε:  “Η φιλοξενία των δημοσιογράφων στον Δήμο Κορινθίων στο πλαίσιο του press trip αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για την προβολή και ανάπτυξη της περιοχής μας. Μέσα από τις εμπειρίες τους και τις δημοσιεύσεις τους, θα μπορέσουμε να αναδείξουμε την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά, την φυσική ομορφιά και τις μοναδικές τουριστικές δυνατότητες που προσφέρει ο Δήμος Κορινθίων. Το όραμά μας για τη σύγχρονη Κόρινθο είναι να γίνει ένας προορισμός που συνδυάζει την ιστορία με τις σύγχρονες υποδομές, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη και αξέχαστη εμπειρία. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας με τα μέσα ενημέρωσης θα συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη αυτού του στόχου.”

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Παιδείας, κα Δήμητρα Τσουλουχά, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε διακεκριμένους δημοσιογράφους στον Δήμο Κορινθίων. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, επιδιώκουμε να αναδείξουμε τον πλούσιο πολιτισμό, την ιστορία και τη φυσική ομορφιά της περιοχής μας, ενισχύοντας την τουριστική προβολή και ανάπτυξη για το 2024.”

Το press trip άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα προβάλλουν τις εμπειρίες τους και την ομορφιά του Δήμου Κορινθίων σε ευρύ κοινό μέσω των δημοσιευμάτων τους.

Press Trip
Press Trip
Press Trip
Press Trip
Press Trip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου