Breaking

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Ξέσπασε ο Light για την Ζήνα Κουτσελίνη: «Αυτή η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες αυτό με τον Λύτρα»

 

Ο Light κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του σχολίασε την στάση της Ζήνας Κουτσελίνη στην υπόθεση Λύτρα. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε, ο Light απάντησε: «Η στάση μου νομίζω ότι είναι αυτή που θα έπρεπε να έχει κάθε νοήμων άνθρωπος! Ποτέ δεν είμαστε με την πλευρά του «πλυντηρίου» και του θύτη, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ζητήματα».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Αλλά, έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι αυτή η πονήρω, η «αλεπουδιάρα» το έκανε επίτηδες για τα νούμερα, γιατί αποκλείεται να είναι τόσο χαζή. Τόσα χρόνια στην τηλεόραση δεν γίνεται να είναι τόσο «τούβλο», που να βγήκε και να το είπε αυτό και να μην ξέρει ότι θα την «κράξουμε» όλοι. Πήρε τα νουμεράκια της, ανανέωσε συμβόλαιο, άρα νομίζω ότι μας πέταξε τυράκι. Δεν ήμουν καθόλου σκληρός στην ανάρτησή μου, άμα ήμουν σκληρός θα το καταλαβαίνατε. Δεν έχω προηγούμενα μαζί της, τι θα μπορούσα να έχω;».

«Άμα ο κύριος Λύτρας, ο Θεός να τον κάνει κύριο, ήταν ράπερ ή τράπερ, τότε να βλέπατε τι θα λεγόταν και τι θα γινόταν», σημείωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου