Breaking

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Μελίνα Νικολαΐδη: Με το μπικίνι της σε ανέμελες στιγμές στην παραλία

 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έγινε γνωστή η είδηση πως η Μελίνα Νικολαΐδη και ο γυμναστής Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δεν είναι πια ζευγάρι. Οι 2 τους διατηρούσαν σχέση εδώ και 2 χρόνια.

Με την είδηση του χωρισμού τους, λοιπόν, να έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετές μέρες, η Μελίνα Νικολαΐδη έκανε την πρώτη της, καλοκαιρινή δημοσίευση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.+

Μελίνα Νικολαΐδη: Ποζάρει με μπικίνι σε ανέμελες στιγμές στην παραλία

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη μπήκε σε καλοκαιρινό mood και πήγε για μπάνιο στην παραλία. Από εκεί δημοσίευσε 2 φωτογραφίες της με μαγιό. Συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει ένα μπικίνι σε κίτρινι απόχρωση. Η Μελίνα Νικολαΐδη πόζαρε καθισμένη στην ξαπλώστρα της και χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό, φορώντας κοκκάλινα γυαλιά ηλίου ταρταρούγα. Το άκρως καλοκαιρινό άλμπουμ φωτογραφιών κατάφερε να συγκεντρώσει αμέσως χιλιάδες likes και σχόλια. Η Έλλη Κοκκίνου άφησε κι αυτή το δικό της σχόλιο. Emojis με φωτιές ήταν αυτό κι εμείς θα συμφωνήσουμε.

Instagram/melina.nikolaidi

 

Μελίνα ΝικολαΐδηInstagram/melina.nikolaidi

Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει στο Λονδίνο όπου σπουδάζει υποκριτική τον τελευταίο χρόνο, αλλά οι επισκέψεις της στην Ελλάδα είναι αρκετές, καθώς εδώ έχει φίλους και οικογένεια. Καθοριστικός παράγοντας στη γνωριμία της με τον γυμναστή, πρώην σύντροφό της ήταν η Έλλη Κοκκίνου, η οποία τους έφερε κοντά, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια. Η τραγουδίστρια ήταν αυτή που πρότεινε στη Δέσποινα Βανδή το συγκεκριμένο γυμναστήριο και ξεκίνησε να πηγαίνει εκεί με την κόρη της. Η συνέχεια γνωστή.

Ο χωρισμός τους επιβεβαιώθηκε μέσα από σχετικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day. Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε ότι ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. «Το διάβασα χθες, σήκωσα το τηλέφωνο γιατί λέω θα ερωτηθώ και ρώτησα “ισχύει;” και το παιδί μού επιβεβαίωσε ότι έχουν χωρίσει εδώ και 10 μέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου