Breaking

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΟΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΛΥΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΙΜΟΦΥΡΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕ – ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ [ΦΩΤΟ]


Σοφία-Πολυζωγοπούλου-για-ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ-και-ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ-1

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου πάντα βρισκόταν πίσω από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα τις περισσότερες φορές τις στιγμές που ο ποινικολόγος έκανε δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια. Η ίδια, πανέμορφη και μητέρα ενός κοριτσιού ποτέ δεν προκάλεσε. Σήμερα φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό και πατέρα της κόρης της και για κάποιο λόγο, αρνιόταν να παραδεχτεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Σοκάρει η κατάθεση του γιατρού

Για εκτεταμένα τραύματα που μόνο σε πτώση από σκάλες δεν παραπέμπουν, έκανε λόγο ο γιατρός που ειδοποίησε τις Αρχές. Διαβάστε τη συγκλονιστική κατάθεσή του:

«Σήμερα 16/06/2024 έχω εφημερία στην Ευρωκλινική καλύπτω, τον χειρουργικό τομέα και Τ.Ε.Π.! Περί ώρα 01:30 με φώναξε η νοσηλεύτρια των επειγόντων για να εξετάσω μια κυρία που έχει χτυπήσει στο κεφάλι. Μετέβην και είδα την ασθενή υπό στοιχεία (σ.σ: αναφέρεται στα στοιχεία της 37χρονης δικηγόρου).

Κλινικά, φέρει εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, αμφώ- εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών (racoon eyes), θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτος, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα γλώσσας, εκδορές και οίδημα αντιβραχίου, οίδημα στην εγγύς φαλλαγγοφαλαγγικής  διάρθρωσης δεξιού μικρού δακτύλου κεφαλαιμάτωμα τριχωτού. Απεικονιστικά ευρήματα: κάταγμα ρινικού οστού, , κάταγμα βάσης- παλαμιαία επιφάνεια – μέσης φάλαγγας μικρού δαχτύλου, δεξιά άκρας χειρός. Εργαστηριακώς φέρει αυξημένες τιμές CPU.

Φέρει αίματα στο τριχωτό κεφαλής όπως και τούφες μαλλιών στα ρούχα και στο σώμα της. Σε ερώτηση μου ποιος άνθρωπος την χτύπησε αν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά. Άμεσα ενημέρωσα την άμεση δράση για τις δικές της ενέργειες τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω».

Όταν αγωνιζόταν για την προστασία των γυναικών

Μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι η κ. Πολυζωγοπούλου έχει θέσει ως προτεραιότητα της την προστασία της γυναίκας από απανταχού νταήδες. Ίσως όχι τυχαία.

Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την εξάλειψη της βίας σε βάρος των γυναικών και παιδιών και με την παραβατικότητα ανηλίκων και είναι νομικός σύμβουλος στην στέγη κακοποιημένων γυναικών.

Σοφία Πολυζωγοπούλου για ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ

Η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα, ο πατέρας της κατάγεται από την Ακροποταμιά και η μητέρα της από το Λουκά.

Σοφία Πολυζωγοπούλου

Η δικηγόρος είχε θέσει υποψηφιότητα στις περασμένες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Γιάννη λυμπέρη με την παράταξη ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Τελικά ο συνδυασμός δεν επικράτησε. Στα πλαίσια της προεκλογικής της καμπάνιας είχε δηλώσει:

“Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να εισφέρω στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ, την Αμαλιάδα, αλλά και στην Πηνεία, από όπου έλκω την καταγωγή μου, με την γνώση και τις εμπειρίες μου τόσο από την επαγγελματική μου διαδρομή ως μαχόμενη δικηγόρος, όσο και από τις κοινωνικές μου δραστηριότητες ως ένας ενεργός πολίτης όλα αυτά τα χρόνια.

Σοφία Πολυζωγοπούλου ύψος κιλά

Είμαι εδώ γιατί μπορώ και θέλω παλέψω για τον τόπο μου με βιώσιμες και ρεαλιστικές προτάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, να συνεισφέρω στην ανάδειξη του ιστορικού και τουριστικού υποβάθρου του δήμου μας που θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία, να εκφράσω τις καθημερινές αγωνίες των ελεύθερων επαγγελματιών, των εργαζόμενων γυναικών και μητέρων, αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας που επιζητά προοπτική για το αύριο ανάπτυξη για τον τόπο. Θεωρώ ηθική μου υποχρέωση και δεσμεύομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την στήριξη του ευλογημένου τόπου της Πηνείας”.

Δηλώνω παρούσα ώστε να κερδίσουμε το στοίχημα της ανάπτυξης και της της προόδου, για την πόλη μας που πληροί όλες τις προϋποθέσεις να γίνει πόλη πρότυπο.

Σοφία Πολυζωγοπούλου

Έφτασαν στην Αθήνα οι γονείς της έξαλλοι

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια αναμένεται να μεταβεί στην οικία της γυναίκας προκειμένου να της πάρει κατάθεση, ενώ έχουν έρθει από την επαρχία και οι γονείς της η οποίοι αποφασισμένοι να φθάσουν μέχρι τέρμα και να μην αφήσουν ατιμώρητο αυτό που υπέστη το παιδί τους. Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μιλήσει στις αρχές και να πει όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι των βορείων προαστίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου