Σε μια χυδαία επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας μετά την απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του ποινικολόγου για τον Απόστολο Λύτρα.

Συγκεκριμένα, σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια αναφέρεται:

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΕ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά.

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Αλέξιος Κούγιας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης (18/6) χαρακτήρισε υπερβολική τη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του Απόστολου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του με τον ποινικολόγο να δηλώνει ότι «έχει ανδρικά χαρακτηριστικά ο Αποστόλης» και ότι «κακές στιγμές στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν πάντοτε».

«Ήταν υποχρεωτικό να αφεθεί ελεύθερος. Η άποψή μου είναι ότι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε ήταν υπερβολική. Απαράδεκτη ενέργεια σε κάθε περίπτωση ο ξυλοδαρμός, έχει ανδρικά χαρακτηριστικά ο Αποστόλης, είναι αυτοδημιούργητος, παραδέχθηκε την πράξη του γιατί θα μπορούσε να την αρνηθεί και να επιμένει στην αρχική του θέση» είπε ο κ. Κούγιας.

Σε όσα ανέφερε απάντησε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην κακοποίηση. Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι».